Приказ основних података о документу

The degree of radioactive contamination of meat and meat products in the period between 1992-2000

dc.creatorVuković, Dubravka
dc.creatorMitrović, Radosav
dc.creatorVićentijević, Mihajlo
dc.creatorManić, Suzana
dc.creatorMilićević, Dragan
dc.date.accessioned2023-04-19T11:37:03Z
dc.date.available2023-04-19T11:37:03Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.issn0494-9846
dc.identifier.urihttps://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/34
dc.description.abstractU radu je dat prikaz kretanja aktivnosti l3 Cs u različitim vrstama mesa i proizvoda od mesa uglavnom iz uvoza u periodu od 1992. do 2000. godine. Najviši sadržaj cezijuma u analiziranim uzorcima bio je u mesu životinja iz ekstenzivnog uzgoja, tako da se u goveđem mesu kretao do 3,30 Bq/kg.sr
dc.description.abstractThe paper gives the survey of l37Cs activity range in different kinds of meat and meat products, mainly from export, in the period between 1992-2000. The highest degree of caesium in the analysed samples was found in meat of animals from the outdoor rearing, so that in beef meat it ranged to 3.30 Bq/kg.en
dc.publisherBeograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa
dc.rightsopenAccess
dc.sourceTehnologija mesa
dc.subjectmesosr
dc.subjectmesni proizvodisr
dc.subjectaktivnost l37Cssr
dc.subjectmeaten
dc.subjectmeat productsen
dc.subject137Cs activityen
dc.titleStepen radioaktivne kontaminiranosti mesa i proizvoda od mesa u periodu od 1992. do 2000sr
dc.titleThe degree of radioactive contamination of meat and meat products in the period between 1992-2000en
dc.typearticle
dc.rights.licenseARR
dc.citation.epage55
dc.citation.issue1-2
dc.citation.other43(1-2): 53-55
dc.citation.spage53
dc.citation.volume43
dc.identifier.rcubconv_203
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу